Geachte collega,

Op vrijdag 22 april 2022 zal voor de 7e keer(!) het Jaarlijkse ARC Amstel Voorjaarssymposium plaatsvinden. Uiteraard hopen we dit jaar de bijeenkomst als fysieke bijeenkomst te mogen organiseren. Het jaarlijkse ARC Amstel Voorjaarssymposium staat bekend als post-academische onderwijs, een dag waarin het Amsterdam Rheumatology & immunology Centre (ARC) zijn meest vernieuwende bevindingen toont aan geïnteresseerden; een dag die “je niet wilt missen”.

Het programma heeft het bekende stramien, waarbij kernonderwerpen van het ARC aan bod komen: Spondyloarthritis, Reumatoïde artritis, Systeemziekten en op de dagelijkse praktijkgerichte Critical Appraisals (CATs). Op vrijdag 22 april zijn er ook nieuwe ontwikkelingen over COVID-19 en de reumapatiënt, en de effecten van gezond leven en voeding op RA (Plants for Joints).

Net als voorgaande jaren zal een internationaal gerenommeerde de dag afsluiten met een Keynote Lecture. Dit jaar zijn we verheugd dat Prof. Thomas Pap van University of Münster live, indien mogelijk, aanwezig zal zijn.

Schrijf u nu in voor het 7e ARC Amstel Voorjaarssymposium en noteer 22 april in uw agenda.

 We hopen opnieuw op een geweldige opkomst!Prof.dr. Willem Lems,
mede namens Prof.dr. Ronald van Vollenhoven en Ida Gaspersz 


Voor inschrijven klik hier